Milojević pred finale ABA lige protiv Zvezde: Ovo su najlakše utakmice!

Trener Budućnosti ističe da će njegova ekipa biti rasterećena u finalnoj seriji

  • 5
dejan milojević Foto: MN Press

Crvena zvezda i Budućnost će u nedelju od 18.30 odigrati prvi meč finalne serije ABA lige, biće to i duel dve najbolje ekipe i repriza prethodnih nekoliko finalnih serija i nastavak velikog rivalstva koje se stvorilo između ovih klubova.

Trener Budućnosti, Dejan Milojević ističe da će biti mnogo lakše igrati finale, iako crveno-beli imaju prednost domaćeg terena.

- Mnogo je teže bilo doći do finala, nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću tražiti od momaka - da daju sve što mogu. Da li će to biti dovoljno za titulu, videćemo, nadam se da hoće.

- Meni je uvek bilo najlakše da igram finalne utakmice. Mnogo je teže bilo doći do finala, nego sada izaći na teren i dati sve od sebe. Samo to ću tražiti od momaka - da daju sve što mogu. Da li će to biti dovoljno za titulu, videćemo, nadam se da hoće.

Milojević se nada dobrim utakmicama u finalu i nada se da će ljubitelji košarke uživati.

- Srećan sam što smo ovde, čestitke i Zvezdi, nije bilo lako doći do finala. Verujem da nas očekuju lepe utakmice, verujem da će ljubitelji košarke uživati i neka pobedi bolji.

Milojević ističe da su Zvezda i Budućnost dobre ekipe gde svako zna svoju ulogu.

- Zvezda i mi smo ekipe u kojima se zna ko šta radi. Mornar je, recimo, nepredvidiv, Vranješ može da vam ubaci 25 poena... Zna se šta ima Zvezda, tu su Lojd i Volden, Davidovac koji igra sjajno važne utakmice, defanzivno Lazić i Dobrić rade veliki posao, u reketu su odlični Kuzmić i Noko... I mi i oni smo, jednostavno, dobri timovi.

Milojević ističe da bi finale

- Osnove košarke su najvažnije - kako šutirate slobodna bacanja, koliko imate izgubljenih lopti, koliko tačno ispunjavate ono što se dogovorite... Ko bude čvršći, ko bude pravio manje grešaka, taj će biti bliži pobedama -  zaključio je trener Budućnosti Dejan Milojević.

Video: Piksi ekskluzivno o Maksimiru 1990: Boban je upao u našu svlačionicu, bio sam uplašen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    14. maj 2021 | 15:48

    MILOJE sad ili nikad

  • Dare

    14. maj 2021 | 19:03

    Idemo Miloje, priredi im oprostaj kad ih najvise boli i kad vec od pre par meseci vide sebe ponovo u EL gde bi da ponovo brukaju SrBsku klubsku kosarku.

  • jovo

    14. maj 2021 | 22:04

    Ovi JSD hrvati su uvek za druge a protiv srpskih ekipa.To nam je samo motiv vise..Zvezda—Srbija nikad yu.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA