Teniserka suspendovana zbog dopinga, tvrdi da je za sve kriv polni odnos koji je imala

Na tome će se bazirati njena odbrana

  • 2
Dajana Jastremska

Foto: instagram.com

Ukrajinska teniserka Dajana Jastremska trenutno prolazi kroz pravi pakao koji je nastao početkom godine zbog suspenzije!

Ova 21-godišnja teniserka dobila je kaznu zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, ondnosno zato što je bila pozitivna na mestrelonon, da bi i njena odbrana doživela debakl posle izjava bivšeg dečka.

O čemu se zapravo radi?

Jastremska je dala izjavu kojom je poručila da je za sve kriv seks koji je imala sa dečkom i zbog kog je dobila pozitivan nalaz, a koja je u međuvremenu opovrgnuta.

- U mojoj mokraći su pronađene vrlo niski nivoi mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve sedmice ranije, dobila sam naučne informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka - rekla je Jastremska pre nekoliko meseci.

Jastemska je svoju odbranu, dakle, bazirala na seksu sa bivšim partnerom koji je trebalo da potvrdi da je on uneo pomenutu supstancu u njemo telo.

Međutim, odlučio je da piše Komisiji koja se bavi ovim slučajem i tverdi da je otac teniserke tražio od njega da prizna krivicu. Odbio je, kao i zahtev da da praven kose za DNK analizu.

Ostaje da se vidi kako će se ovaj slučaj završiti, pogotovo što se Jastremska smatra za jednu od najperspektivnijih teniserki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA