"Puno te pozdravljam i volim, tečo moj dragi": Đoković poslao čestitku srpskom odbojkaškom treneru

Zoran Terzić dobio priznanje za 20 godina na čelu odbojkaške reprezentacije

  • 0
Novak Đoković

Printskrin: Facebook

Selektoru ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoranu Terziću Odbojkaški savez Srbije (OSS) uručio je danas priznanje za 20 godina na čelu nacionalnog tima.

Terzić je za dve decenije rada sa nacionalnom timom osvojio 18 medalja, a priznanje u obliku kormila uručili su mu predsednik Saveza Zoran Gajić i predsednik CEV-a Aleksandar Boričić.

Međutim, nije se sve završilo na tome, poruku podrške je dobio iz Rima od Novaka Đokovića, kome je srpski trener teča.

- Dragi Zorane. Obasjalo nas je sunce danas kao tvojih 20 godina rada. Čestitam ti na uspesima koji krase poslednje dve decenije tvog profesionalnog rada.

- Ti i ja imamo jedan privatan odnos za koji si me uslovio da ne spominjem sada. Zato ću ti se profesionalno obraćati i zahvaliti u ime svih sportista na inspiraciji koju nam daješ kroz svoj kvalitet u radu, požrtvovanost, posvećenost i veliku ljubav prema odbojci i sportu uopšte.

- Jedan si od najuspešnijih trenera u Srbiji regionu u istoriji i zaslužuješ svaku pohvalu. Puno te volim i pozdravljam, tečo moj dragi – rekao je Novak.

Video: Poen vredan finala Gren-slem turnira: Ovo može samo Đoković!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA