≫ 

Mreža "pomogla" Cicipasu za brejk, Novak pobesneo: Nastradali reket i reklama pored terena!

Srpski teniser nije mogao da se pomiri sa gubitkom servisa

  • 3
Novak Đoković Foto: Twitter / Printscreen

Novak Đoković i Stefanos Cicipas igraju veoma napet meč u četvrtfinalu Rima. Srpski teniser uspeo je da uzvrati i da izjednači rezultat u setovima, nakon što je duel prethodno prekinut zbog kiše tokom jučerašnjeg dana pri vođstvu grčkog igrača.

Treći set nije počeo onako kako smo se svi nadali. Stefanos Cicipas uspeo je da napravi brejk i to nakon velike "pomoći" mreže u trećem gemu. Naime, tokom čitavog trajanja tog poena duvao je izuzetno jak vetar, koji je ometao našeg tenisera, a na kraju je lopta za jedan milimetar završila u njegovom polju nakon udarca u vrh mreže.

Poludeo je tada Novak, počeo je da viče na svoj boks, a reket je završio u reklami koja se nalazi pored samog terena. Ni na minutu odmora između dva gema srpski teniser nije mogao da se smiri, jednostavno ga je taj poen izbacio iz takta.

To znači da će Novak do kraja morati da bar jednom vrati servis, a šansu za to imao je koliko u narednom gemu, kada je propustio dve brejk lopte. Stefanos Cicipas se nikako ne da, stvarno se neverovatno bori i našem asu biće neverovatno teško da ode u polufinale Rima.

Video: Dr Semir Osmanagić: Novak u maju dolazi ponovo u posetu bosanskim piramidama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂😂

    15. maj 2021 | 12:51

    Za nekoga ko se konektuje sa prirodom, hoda bos, meditira, "mlogo" je agresivan.

  • Aki

    15. maj 2021 | 12:49

    Jbg, piramide nisu svemoćne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA