≫ 

Evo gde možete da gledate uživo direktan prenos finala u Rimu između Đokovića i Nadala

Okršaj velikih rivala je zakazan za 17 časova

  • 9
Novak Đoković, Rafael Nadal, Rolan Garos 2020 Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igra protiv jednog od najvećih rivala Rafaela Nadala još jedno veliko finale, ovoga puta na Mastersu u Rimu.

Veliki protivnici na teren Foro Italika izlaze od 17 časova, a direktan TV prenos je na Sport klubu 1.

Ovo će i za Novaka i za Nadala biti prvi međusobni okršaj ove godine, a poslednji put kad su se sastali Španac je slavio ubedljivo u finalu Rolan Garosa.

U međusobnim okršajima bolji je Novak Đoković koji vodi sa 29:27 što obećava još jedno nezaboravno finale na terenima Foro Italika.

Ukupno, ovo će biti 57. duel srpskog i španskog tenisera, a Nole ima dve pobede više za sada.

Kada se radi o samom Rimu, tu je Rafa bolji samo 5-3 i, iako je šljaka njegov zaštitni znak, nije imao laku pobedu protiv Đokovića još od prvog meča koji se odigrao još 2007. godine (6:2, 6:3).

Novak je trenutno prvi na svetu, dok je Rafa na trećoj poziciji i svakako mu treba svaki bod ukoliko misli da ugrozi trenutni status najboljeg na svetu.

Đoković je od starta turnira savladao Frica, Fokinu, Cicipasa i Sonega, a od Grka i Italijana je izgubio po set. Sa druge strane, Rafa je izgubio sam jedan, i to od Šapovalova u osmini finala, a Siner, Zverev i Opelka su sa nulom eliminisani.

Video: Nije kraj dok Đoković ne kaže: Đoković posle 2 dana i fenomenalnog preokreta u polufinalu Rima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanoje

    16. maj 2021 | 09:46

    Bravo za RTS.Vazno je da uzimaji pare od naroda svaki mesec a za uzvrat reprize domacih serija od pre 20tak godina.Samo napred

  • LA

    16. maj 2021 | 09:19

    Ponovo samo Sport klub? Gde su ovi sa nacionalnim frekvencijama? A Arene ce opet da nam prenose rukomet Nemackih klubova?

  • Keka

    16. maj 2021 | 09:37

    Zasto placamo pretplatu RTS u,pa kablovsku i da gledamo ono sto oni smatraju da treba.RTS je drzavna televizija i ne moze da bude u licnoj promociji njima glavnih celnika vec mora da imaju sluha za potrebe svojih gtadjana.Kako traze referendume za sve i svasta pa daj i da nas neko pita gde idu pare od pretplate i budjeta dati RTS u.Nismo mi gradjani takve budale da ne vidimo ko sta radi.RTS treba da je SRBIJA a kome to ne odgovara neka se skloni jer treba da se zna red u svakoj sferi drustva .Tamo gde se viori drzavna zastava,svira nasa himna tu treba i da stane javni servis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA