≫ 

Težak udarac za Endija Marija, morao je da otkaže učešće na Rolan Garosu

Mari se vratio u London gde će nastaviti rehabilitaciju za povratak na Vimbldon

  • 2
Andy Murray, Endi Mari Foto: Tanjug/AP

Britanski teniser Endi Mari odlučio je da preksoči ovogodišnji Rolan Garos kako bi se što bolje spremio za sezonu na travi, potom i Vimbldon!

Mari se oporavio od povrede pred Masters u Majamiju, a u Rimu nije igrao - već je trenirao sa Dijegom Švarcmanom i Novakom Đokovićem upravo zbog Rolan Garosa.

Pored toga što neće igrati u Pariznu, Mari će propustiti i turnir u Ženevi za koji je dobio specijalnu pozivnicu. Međutim, organizatori su poručili da je istu odbio.

Mari je bio planiran za kvalifikacije Rolan Garosa, mada se spominjalo da bi dobio "vajld kard" ukoliko se ustanovi da je poboljšao kondiciju i da se oporavio od povrede. Ipak, morao je da se vrati za London gde će nastaviti rehabilitiaciju i spremati se za Vimbldon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    16. maj 2021 | 10:38

    Neka se, za sve što mu se dešava, zahvali svojoj mami. Vapila je da neko zaustavi Đokovića. Bumerang je čudo.

  • Zoks

    16. maj 2021 | 11:02

    Kako ga je Nole svojevremeno driblao po terenu bukvalno mu je lomio kukove jeste da je bio veliki borac ali protiv teniske mašine zvane Novak Đoković made in Serbija nije imao šanse.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA