≫ 

"Nije presudio umor, mogao sam da igram tri sata": Novaku žao propuštenih prilika

Đoković kaže da sledi odmor pa Serbia open

  • 12

Morao je Novak Đoković da stisne na kraju ruku Rafaelu Nadalu posle poraza u finalu Mastersa u Rimu uz obećanje da će se videti opet na Rolan Garosu koji ih očekuje početkom juna.

Španac je stigao do jubilarne desete tetule u Večnom gradu i 36. trijumfa na Mastersima iz serije 1.000 čime se izjednačio sa Đokovićem.

Novaku je žao što nije iskoristio prilike koje je imao da prelomi meč.

- Nije odlučio umor, mogao sam da igram još tri sata, presudilo je to što nisam iskoristio svoje šanse - rekao je Đoković.

Drago mi je što smo se sastali pre Rolan Garosa. Ne postoji veći izazov od igranja protiv njega u finalu. Nisam iskoristio svoje šanse, ali bila su to tri sata kvalitetnog tenisa. Nadal je bio bolji u odlučujućim momentima, ali i ja sam bio dobar. Odmoriću malo pa krećem da se spremam za Srbija open. Nadam se da će biti publike - izjavio je Đoković.

Video: Nije kraj dok Đoković ne kaže: Đoković posle 2 dana i fenomenalnog preokreta u polufinalu Rima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаги

    16. maj 2021 | 22:18

    Много је пута сам себе победио....а опет је најбољи.....

  • Brundo

    16. maj 2021 | 22:29

    Tako je to.Ili udaras ili budes udaren.Nema trece.A i treba Nadal da se razume.Njemu je sljaka jedina sansa da nesto osvoji.Na betonu i travi je za njega mnogo teze jer podloga je mnogo brza.Nije nemoguce ali je vrlo tesko za njega.Jos malo pa puni 35 godina.

  • Londra

    16. maj 2021 | 22:21

    Sreća tvoja da Federer ne igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA