≫ 

Nadal: Deseta titula, nisam mogao da zamislim...

Španac kaže da je imao puno sreće u Rimu

  • 4
Rafael Nadal

Foto: AP/Tanjug

Rafael Nadal je uspeo da osvoji desetu titulu na Mastersu u Rimu pošto je u finalu posle skoro tri sata igre savladao Novaka Đokovića u njihovom 57. međusobnom duelu.

Špancu je ovo 36. titula iz Masters serije čime se izjednačio na prvom mestu upravo sa Đokovićem, a bio je vrlo zadovoljan posle meča zbog velike pobede.

- Imao sam sreće, pogotovo protiv Šapovalova, ali sam i odigrao dobar turnir. Igrao sam sve bolje kako je turnir odmicao i imao sam vrlo pozitivne ljude pa sam mnogo srećan zbog svega. Deseta titula, nemoguće je da zamislim, ne mogu dovoljno da zahvalim svom timu na svemu što su uradili za mene. Zaista je sve ovde fantastično - rekao je Nadal posle meča.

Video: Nije presudio umor, mogao sam da igram tri sata: Novaku žao propuštenih prilika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radenko

    16. maj 2021 | 23:56

    Tebi Rim a Noletu Pariz.

  • Marko cg primorje

    17. maj 2021 | 05:43

    Poklonio ti je Novak titulu,jednostavno takav je sport nekad je potrebna sreca,pa 1 set novak duplom servis greskom poklanja brejk i netipicnim greskama,2 set demoliranje Novaka mnogo binera odlicna igra,3 set Nadal mnogo srece na 2-2 Novak ne koristi 2 brejk lopte a igrao je odlicno napadacki Nadal pogadja mrezicu lopta jedva prolazi ,vraca Nole opet jako napada.. Nadal balon pada na osnovnu liniju i Nole grijesi stvarno sreca za Nadala ,posle toga Nole sve netipicne greske sa 0 poklanja gem,da je Nole uzeo brejk slavio bi,bicu objektivan Nole je bio bolji zato sam i ljut ,al takav je sport odlucila je nijansa i sreca na Nadalovoj strani

  • Nebojsa

    17. maj 2021 | 12:02

    Za mene ovaj Nadal uopste nepostoji.Sportista koji se konstantno dopinguje i onda odjednom po 6 meseci neigra je za mene lazljivi sampion.Isto kao kad kupite nike patikenkod kineza e takve su sve titule nadalove .Jednostavno lazne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA