Đoković stao uz Osaku i poslao snažnu poruku Japanki zbog napuštanja Rolan Garosa

Nole smatra da će Osaka da se vrati jača iz svega

  • 2
Novak Đoković Printskrin: Youtube/Djoker Nole

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pružio je podršku japanskoj igračici Naomi Osaki koja se povukla sa Rolan Garosa zbog borbe sa depresijom i anksioznošću!

Tačnije, Osaka se povukla nakon što su joj čelnici turnira stavili do znanja da će biti kažnjena ukoliko ne bude davala izjave i dolazila na konferenciju, što je Japanka prethodno odbila uz obrazloženje da na taj način čuva svoje psihičko zdravlje.

- Naomi je mlada i mogu da je dobro razumem i saosećam sa njom jer sam i ja mnogo puta u karijeri izvlačio deblji kraj sa medijima i znam kakav je osećaj - rekao je Đoković na konferenciji za medije i dodao:

- Podržavam je i mislim da je bila jako hrabra, žao mi je što prolazi kroz teško stanje, tako sam čuo, želim joj sve najbolje i nadam se da će se oporaviti. Ona je jako važna za naš sport i potrebna nam je nazad, ovo je bilo jako hrabro i ona najbolje zna kako se oseća. Ako je potrebno vreme da napuni baterije, onda to i treba da uradi, podržavam je i nadam se da će se vratiti jača.

Što se tiče reakcije organizatora koji su pretili kaznom, Novak je dodao:

- Grend slemovi se štite i štite svoj biznis. Pratiće uvek pravila, postaraće se da to uradiš ili ćeš platiti kaznu. Ne čudi me njihova reakcija. Navikli smo mi na ovu atmosferu i na to da radimo intervjue posle svakog meča, to je deo sporta, mediji su važni bez ikakve sumnje, to nam donosi platformu da razgovaramo sa navijačima na tradicionalni način. To je bio i jedini način, sada svi imamo svoje društvene mreže i tako komuniciramo sa njima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Душан Краишник Бања Лука

    2. jun 2021 | 09:52

    Браво Ноле

  • Oki

    2. jun 2021 | 22:28

    Da je jedan dao blizu takve izjave posle tvoje diskvalifikacije na US OPENU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA