≫ 

Beker žestoko isprozivao Musetija zbog onog poteza protiv Đokovića, pa šokirao najavom četvrtfinala

Nemac smatra da Novak nije favorit u četvrtfinalu RG protiv Beretinija

  • 15
Boris Beker, Novak Đoković Foto: MN Press

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića i trostruki osvajač Vimbldona, žestoko je kritikovao Italijana Lorenca Musetija što se povukao sa terena tokom meča sa prvim reketom sveta.

Museti je vodio 2:0 protiv Novaka koji je uz samo jedan izgubljen gem stigao do 2:2, da bi Italijan pri rezultatu 4:0 u petom setu predao meč.

- Nisam video da je upitanju neka ozbiljna povreda, te mislim da to nije bilo u redu, da se povuče. Trebalo bi da poštujete i onog igrača s druge strane mreže i da kažete "danas me je pobedio" - rekao je Beker za "Eurosport" i dodao:

- Da, bilo bi 6:0. Ali, to je test zrelosti. Novak je šampion i sigurno je navikao na ovakve situacije. Museti je verovatno u jednom trenutku pomislio da može da pobedi prvog reketa sveta. Uvek moraš da veruješ u sebe, pogotovo protiv velikana.

Museti je uz Sinera tinejdžer koji je najviše namučio Đokovića. Sve radi dobro, servis je u redu, pokreti, tehnika, samopouzdanje zbog toga štop je daleko dogurao... Međutim, kada igrate protiv starijih igrača onda morate da budete spremni i fizički i mentalno. Mladi igrači ovo ne razumeju. Nije stvar samo u igranju tenisa, već i u karakteru i ličnosti.

Upitan šta očekuje od četvrtfinalnog duela između Đokovića i Beretinija, Beker je dao zanimljiv odgovor:

- Za mene je Beretini u prednosti. Imao je slobodan dan, a ni ranije nije imao duge mečeve. Sada je vrlo pažljivo posmatrao duel sa Musetijem i video je da je Đoković pobediv.

>>> Prvi favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva Francuzi večeras (21.10) imaju generalnu probu protiv Bugarske, a kvota na kombinazziju 1&3+ je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Bugarska.

Kada smo već kod Bekera, vredi pomenuti da je njegova vanbračna ćerka Ana Ermakova svojevremeno privukla veliku pažnju zbog provikativnog izdanja na ulicama Londona:

Video: Novak izbacio žilavog 19-godišnjaka, turbo preokret sa 0:2 do četvrtfinala RG!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C he

    8. jun 2021 | 09:07

    Novak je feniks, odvalice Beretinija ko da nista nije bilo. On je broj 1,zar ne?

  • eNL

    8. jun 2021 | 09:07

    ovaj švabo je đavo 😉

  • Losmi

    8. jun 2021 | 09:34

    Kako pobediv nole jos nije izgubio u parizu to sto ga je dobio dva seta ne mora da znaci da ga je pobedio moze se reci namucioo...pobediti je kad nekog izbacis a nole je proso dalje ....museti da je astavio proso bi sa nulom zadnji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA