Pre mesec dana trenirao sa Novakom, pa napravio skandal: Urlao na rivala, upućivao mu užasne psovke

Holger Rune je dospeo u žižu javnosti

  • 0
Holger Rune Foto: Instagram / Printscreen

Bio je najbolji junior na svetu u svom uzrastu, mnogi su smatrali da će napraviti veliku karijeru, što je i dalje otvoreno, ali teško da će bilo ko gajiti veće simpatije prema Helgeru Runeu posle pravog skandala koji je napravio tokom svog meča na čelindžeru u Italiji.

Danski teniser je otvoreno vređao svog rivala Tomasa Martina, a mnogi su putem društvenih mreža odreagovali i osudili ga da je homofob, na osnovu komentara koji se mogu čuti sa video snimka.

- Igraš kao pe****ina, pi***ce od igrača! – urlao je osamnaestogodišnjak na terenu i pokazao veliki neprofesionalizam, koji se retko kada viđa na teniskim terenima.

Svakako da ovaj momak važi za velikog talenta, jedna od najvećih želja bila mu je da trenira sa Novakom Đokovićem, što mu je ovaj ostvario dok je bio na pripremama za turnir u Monte Karlu. Pitanje je, pak, kako će naš najbolji teniser ikada mišljenje imati o njemu kada vidi sve komentare.

Vrlo brzo je Rune postao svestan kakav prvoklasan skandal je napravio, pa je pokušao da spere “ljagu“ sa sebe u izjavi posle meča, kada je video ponovljeni snimak.

- Mlad sam i moram da učim. To mi ne omogućava da kažem takvu glupost. Shvatio sam lekciju, potpuno je fer što me ljudi kritikuju. Zaista mi je žao i nadam se da će svi prihvatiti moje izvinjenje – rekao je Rune.

Čeka se prva reakcija ATP-a. Nema sumnje da bi Danac zbog ovoga mogao da bude i žestoko kažnjen.

Video: Đoković: Kad sam se vratio na teren jednostavno sam se osetio drugačije, bio sam drugi igrač

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA