"Ovo je sramota": Beretini iznerviran potezom organizatora Rolan Garosa

Italijanu nije prijala 15 minutna pauza u trenutku kada je bio u dobrom ritmu

  • 4
Aslan Karacev - Mateo Beretini Foto: Nikola Tomić

Deveti igrač sveta Mateo Beretini bio je vidno uznemiren zbog pauze koju je organizator uzeo da bi ispraznio tribine stadiona Filip Šatrije na meču sa Novakom Đokovićem.

Beretini je u momentima pre pauze bio u dobrom ritmu, a kako ističe, tih 15 minuta ga je sputalo da nastavi tamo gde je stao u trećem setu. Novak se bolje snašao i trijumfovao sa 3:1.

- Radije ne bih komentarisao ovo. To je sramota. To mi se nije svidelo, ali to je nešto što je iznad nas, tako da ne možemo da učinimo ništa povodom toga. Na nama je da se prilagodimo.

- Nadam se da će se sve u vezi sa koronom uskoro završiti. To je najgora stvar koja se dogodila prošle godine. Osećao sam podršku tokom meča, dobro sam igram, a prekid mi nije došao u dobrom trenutku. Ni fizički mi nije pomogao. Kada sam se vratio, nisam se osećao dobro. Sledeći put ću pokušati da budem bolji - rekao je Beretini.

Video: Đoković o epskom duelu sa Nadalom u polufinalu Rolan Garosa

Jedini duel do ovog u Parizu, odigrali su u Londonu 2019, kada je Novak lako slavio.

- Radilo se o nekoliko poena. U Londonu je razlika bila mnogo veća. Bio sam blizu. Da sam igrao više ovakvih mečeva, možda bi stvari bile drugačije. Pre dve godine sam bio na mnogo nižem nivou", zaključio je Beretini.

Video: Đoković deaktivirao Beretinijeve bombe na pariskoj šljaci: Sledeći meč za finale protiv Nadala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA