≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos polufinala Rolan Garosa Đoković - Nadal

Srpski i španski teniser neće na teren pre 17.30 časova, odnosno po završetku duela između Stefanosa Cicipasa i Aleksandera Zvereva

  • 18
Novak Đoković, Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Svi ljubitelji tenisa željno iščekuju ono što ih ovog petka posle podne čeka na terenima Rolan Garosa u Parizu. Polufinale između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koje je nekako stajalo "tu" od samog početka turnira će biti odigrano večeras najranije od 17.30 časova, a gledaoci iz Srbije imaće mogućnost da ga isprate na dva TV kanala.

Dobra stvar je što će i RTS 1 i Eurosport 1 prenositi ovaj meč, pa će svi koji žele da ga pogledaju moći da se "preraspodele" i odaberu kanal koji im za tako nešto više odgovara. Dakle, ne pre 17.30 časova.

Biće to 58. duel dva velika rivala, a Đoković vodi sa 29:28 u međusobnim duelima, mada Nadal ima veliku prednost na Rolan Garosu gde vodi sa nestvarnih 7:1. Ipak, svi se nadamo da će Nole naći snage da dođe do druge pobede protiv Španca, kojem šljaka odgovara.

Generalno gledano, Nadal upravo zbog te velike razlike ima primat na Gren slem turnirima, gde vodi sa ukupno 10:6 u pobedama. Nama samo preostaje da se nadamo povoljnom rezultatu i navijamo ispred TV ekrana večeras.

Video: Volim te, brate: Novak trenirao u Parizu u Jokićevom dresu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    11. jun 2021 | 08:48

    Rts ne prenosi evropsko prvenstvo u fudbalu a mi placamo pretplatu. Da smo normalan narod milion bi nas izaslo ispred rts-a ili vlade i trazili da se ukine placanje pretplate.

  • Mileta

    11. jun 2021 | 10:01

    Gospodo draga iz Telegrafa: zasto ne napisete nesto o tome kako drzavna televizija ne prenosi reprezentaciju,zasto ne prenosi EP u fudbalu...kome je u interesu da sve to prenosi tamo neka nova S,koju veliki deo nas nema, zar treba i njima da placamo kao i rts-u. Verovatno je bitnije da gledamo u direktnom prenosu sednicu skupstine gde pola one gospode tamo spava,pola bulji u telefon. Verovatno je bolje da omladina raste uz parove,zadruge i jos tako neke direktne prenose,da bi naucili kako se pravilno psuje,pljuje,.... verovatno....

  • Marko cg primorje

    11. jun 2021 | 08:42

    Idemo Nole ,bice tesko ali mozes ,pobijedom Nadala nije uzet pehar a mnogo energije ce se potrositi,sjetimo se one godine i finala sa Vavrinkom mislili smo uzimas pehar 100%,mudro samo i hrabro,srecno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA