≫ 

Zbog ovoga je Đoković najbolji na svetu: TOP 5 Novakovih poteza koji su mu doneli finale RG

Dva su zabeležena u polufinalu protiv Nadala

  • 14
Rolan Garos, Novak Đoković, Rafael Nadal

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković hita ka svojoj drugoj tituli na Rolan Garosu, a nakon što je u polufinalu dobio onaj epski meč protiv Rafaela Nadala ostalo mu je još samo da porazi i Grka Stefanosa Cicipasa!

Njih dvojica će se sastati u nedelju, a Novak će u slučaju trijumfa doći do svije 19. Grend slem titule i tako prići Nadalu i Federeru na samo korak iza u večnom plasmanu.

Na svom putu do finala najpre je pobedio Tenisa Sandgrena, Pabla Kuevasa i Ričardasa Berankisa u tri seta, da bi mu Lorenco Museti predao u osmini finala pri rezultatu 2:2 u setovima i 4:0 za Noleta u petom.

Drugi Italijan, Mateo Beretini, bio je Noletov rival u četvrtfinalu, a zatim je ceh u polufinalu platio i pomenuti Nadal identičnim rezultatom 3:1.

Kroz sve te mečeve do finala Đoković je imao sijaset odličnih poteza, ali je Eurosport izdvojio TOP 5 koji su obeležili taj šampionski put.

Jedan je sa meča protiv Berankisa, zatim su tu i oni prptiv Musetija i Beretinija, da bi dva "upisao" u petak veče protiv Nadala. Najpre onaj za 5:2 u petom setu, a kao najbolji jedan iz 4. seta kada je spasio brejk loptu za Rafu.

Video: Nole preuzima titulu kralja šljake: Đoković preokretom srušio Nadala za finale Rolan Garosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deka

    12. jun 2021 | 11:30

    Ma gde to da je on najbolji na svetu,pa zar nije jokic hahaha...smesno ..NOLEEEEEEE VELIKI SI ZAUVEK

  • Johan

    12. jun 2021 | 12:21

    Đokovićevo najjače oružje između ostalog je njegov mentalni sklop posebno kad se izviče i neki puta nešto opsuje prema tribinama,što kaže jedan Hrvat ništa on loše ne radi samo psuje majku badem Ivaniševiću.

  • Pjer Emerik Obamejang

    12. jun 2021 | 13:11

    Nolo ima samo jednu titulu na RG a mnogi ga vec uvrstili medju najbolje tenisere ikada. Sta onda reci za Rafu i Federera... Slobodno mi objavite komentar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA