≫ 

Koliko je Đoković zaista moćan: Kada je Nadal poslednji put dobio Novaka na GS, a da nije na šljaci?

Posle poraza na Rolan Garosu, pitanje je šta će ostati Rafi?

  • 9
Rolan Garos, Novak Đoković, Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Kralj šljake je pao upravo na šljaci i to je ono što najzanimljivije u pobedi Novaka Đokovića nad Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa. Španac je izgubio i poslednji bastion, jer na ostalim Grend slem podlogama ne može apsolutno ništa najboljem na svetu.

U svim mogućim statistikama, izgubila se jedna od najbitnijih kolona, a to je da Nole nije izgubio od Rafe na još od 2013. godine ukoliko se izuzme šljaka!

Podatak je prilično impozantan, shodno tome da se najveća borba za titulu najboljeg na svetu upravo vodi između njih dvojice.

Nadal je poslednji put na tvrdoj podlozi slavio još u septembru 2013. godine, u finalu US Opena, a nakon toga su beton i trava kao pustinja za Španca što se tiče uspeha.

Posle poraza na Rolan Garosu, pitanje je šta će ostati Rafi?

Video: Nole preuzima titulu kralja šljake: Đoković preokretom srušio Nadala za finale Rolan Garosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🎾🎾🎾⚽⚽🏀🏀

    12. jun 2021 | 15:58

    Па, остаће му да се сећа како је било некад...као и ови са лавора, и они се само сећају😂😂😂Ноле, највећи свих времена, и човек и тенисер, нек пукну амери, енглези и остали који су га само инатили да буде бр.1 свих времена...

  • Ajdemi

    12. jun 2021 | 15:50

    Goat se vec zna juce je samo potvrdio.

  • Goran

    12. jun 2021 | 16:24

    Uredu je,velika pobeda i naravno bio sam presrećan sinoć ali nemojmo odmah da nipodaštavamo Rafu,veliki je šampion Pariza,13 titula....svaka čast Noletuvna pobedi ali i Rafi na borbi,jedan drugoga guraju preko granica mogućnosti i zato su tenisu potrebni obojca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA