≫ 

Evo zašto Cicipas ne zaslužuje ni trunku poštovanja za ponašanje u finalu protiv Đokovića

Grčki teniser pokazivao nepoštovanje na terenu prema najboljem igraču sveta

  • 55
Rolan Garos, Novak Đoković, Stefanos Cicipas

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković odigrali su neverovatno finale Rolan Garosa u Parizu. Grk je vodio sa 2:0, a posle Noletovog osvajanja trećeg seta ubedljivo i bolje igre u četvrtom i osvajanja četvrtog počeo je da se ponaša nekorektno.

Na kraju je ipak morao da pruži ruku najboljem, jer je Novak napravio potpuni preokret i došao do 19. Grend slem titule u karijeri.

Cicipas se ponašao krajnje nekorektno tokom meča. Najpre je u drugom setu pokušao da ukrade poen Đokoviću, tako što je sudiji pokazivao pogrešan trag, pa je sudija silazila i pokazala ipak da nije to taj i da je poen za Novaka.

Nakon toga je opet par puta proveravao gde je pala loptica, pa dobacivao sudiji  i reketom odmahivao nezadovoljno kad mu je rekla da nije u pravu.

Nakon toga, gubi treći set i onda traži masažu fizioterapeuta kako bi pokušao da smiri nalet Novaka, iako do tog momenta nije pokazao ni trunku fizičkih problema.

Nije pomoglo mnogo, jer je naš as krenuo silovito u četvrtom setu.

Kulminacija je bila tokom četvrtog seta gde je počeo da pravi duže pauze između gemova, tačnije da sedi na svojoj klupi, iako je Novak već bio spreman da servira.

Sve ovo pokazuje da Grk nema taj fer plej u sebi i da je opterećen rezultatom, pa pokušava da na nesportski način poremeti našeg asa. Međutim, to mu nije uspelo, a kao i da je to bio dodatni motiv za Đokovića da ispiše tenisku istoriju.

Video: Volim te, brate: Novak trenirao u Parizu u Jokićevom dresu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    13. jun 2021 | 23:51

    Pa čim je on najbolji prijatelj sa Kirjosom, jasno je kakav je čovek. Karma stigne jajare.

  • Дејан

    13. jun 2021 | 18:48

    Циганска посла.Никада Грцима нећу заборавити Aтину 95-е и европско у кошарци!

  • Ćkomi

    13. jun 2021 | 18:36

    Zato sto je smrad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA