≫ 

Novak sa porodicom i prijateljima proslavio titulu: Pogledajte ekskluzivne fotografije iz Pariza

Svi su bili jako raspoloženi posle velikog preokreta srpskog tenisera u glavnom gradu Francuske

  • 19
Novak Đoković

Foto: Telegraf.rs

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je pehar, svoj ukupno 19. na Gren slem turnirima. U finalu Rolan Garosa danas je posle neverovatnog preokreta savladao Stefanosa Cicipasa, čime je pobrao hvale svetske sportske javnosti. Posle meča je bilo dosta emocija, intonirana je himna naše zemlje u srcu Pariza i logično, moralo je da usledi veliko slavlje.

Nakon zvaničnog dela programa, svi prijatelji i porodica Novaka Đokovića okupili su se u kompleksu u okviru teniskog centra u Parizu, kako bi proslavili veliki uspeh. Na licima su vladali samo osmesi, a svi su mogli izbliza da pogledaju kako izgleda trofej na kojem je izgravirano ime srpskog tenisera po drugi put.

Između ostalog, imali smo priliku da vidimo Novakovu suprugu Jelenu, potom njegove roditelje i trenere, ali i neke od najboljih prijatelja i saradnika koji nisu propustili priliku da se slikaju sa "mitskim čovekom" kako ga je prozvao legendarni "L'Ekip".

Pogledajte i sami ekskluzivne fotografije sa proslave titule Novaka Đokovića u Parizu u galeriji koja se nalazi u okviru ove vesti.

Video: Novak uz šampanjac proslavio istorijsku pobedu na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darinka

    13. jun 2021 | 22:14

    Nole Bog ti dao zdravlja odakle se ne nadao.... Živ nam i zdrav bio sto godina i više. Kako nam je lijepo pored tebe.... ponosni smo.....sva nacija slavi.... A svi te volimo čak i da je ishod meča bio drugačiji.... KRALJ si.

  • A. P

    13. jun 2021 | 22:38

    Gde je porodica slozna, uvek se uspeh postize.

  • Srki 72

    13. jun 2021 | 22:39

    Sila nebeska!!!Braaaaavo majstore!!!Sampione,ne moze ti niko nista.Stvarno si car.Ti velicas nasu Srbiju.Ziv i zdrav bio!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA