≫ 

Nole otkrio šta je radio u svlačionici na 2:0 za Cicipasa: Ovaj potez mu je pomogao da preokrene

Srpski teniser kaže da je uradio sličnu stvar kao na meču sa Musetijem

  • 3
Rolan Garos, Novak Đoković, Stefanos Cicipas

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković osvojio je drugu titulu na Rolan Garosu tako što je napravio veliki preokret protiv Stefanosa Cicipasa u pet setova. Gubio je naš igrač sa 0:2, tada je otišao u kupatilo kako bi napravio mali predah, a on se ispostavio kao "čudesan" i mnoge je zanimalo zbog čega Nole tamo otišao, odnosno šta je tamo radio.

To pitanje postavili su mu novinari na francuskoj državnoj televiziji "France 3", ističući da je protiv Musetija učinio sličnu stvar. Kaže da mu je razgovor sa samim sobom, ali naglas pomogao da ostvari svoj cilj.

- Protiv Musetija nije bilo isto kao danas. Bilo je slično, ali imao sam mali razgovor sa samim sobom naglas. Bilo je drugačije, jer uglavnom sve te razgovore vodim sa sobom u glavi. Kada sam izašao sa terena, samo sam pričao. Jedan glas u mojoj glavi je govorio “Okej, gotovo je”, ali to je normalno zbog čitavog pritiska. Ali rekao sam sebi “Nije gotovo - možeš da pobediš!” - rekao je Novak u intervjuu posle meča za "TV France 3".

 

Ovo je bio Novakov 19. trofej na Gren slem turnirima, a nakon ceremonije proglašenja pobednika napravio je malu proslavu sa svojom porodicom i prijateljima, a ujedno i otvorio šampanjac. Za neke nove pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA