Novak objasnio ko je dečak kojem je poklonio reket posle velike pobede u finalu Rolan Garosa

Srpski teniser kaže da ga nije ranije poznavao, ali da ga je on oduševio tokom samog meča

  • 1
Novak Đoković dao reket dečaku Foto: Twitter/Printscreen

Tek pošto se završilo finale Rolan Garosa između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa, koje je srpski teniser rešio u svoju korist, usledila je verovatno najlepša scena iz dosadašnjeg toka turnira. Najbolji teniser sveta dao je svoj "pobednički" reket dečaku iz prvih redova, na njegovo opšte oduševljenje, ali i radost svih ostalih.

Ta scena je obišla svet, a svi su bili oduševljeni potezom srpskog tenisera, nazvavši ga fantastičnim. Naravno, niko nije znao da li je Novak od ranije poznavao tog dečaka, što je pokušao da pojasni da konferenciji za medije.

- Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savete tokom meča, kao trener ha-ha. On je bio najbolji izbor, želeo sam njemu da dam reket jer me je podržavao tokom čitavog meča - rekao je Đoković.

Srpski teniser osvojio je svoj 19. trofej na Gren slem turnirima, čime je nastavio svoju poteru za Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom na večnoj listi.

Video: Novak uz šampanjac proslavio istorijsku pobedu na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA