"Ne znam šta se desilo tamo, ali vratio se kao drugi čovek": Cicipas ljut zbog Novakove pauze

Grk nije krio razočaranje na konferenciji za medije

  • 23
Rolan Garos, Novak Đoković, Stefanos Cicipas

Foto: Tanjug/AP

Možda je na terenu tokom cermonije predavanja pehara šampionu Rolan Garosa Novaku Đokoviću bio kurtoazan, rekavši da mu se divi i da teži da bude kao on, ali je Stefanos Cicipas kasnije promenio ploču na konferenciji za medije.

Sporna je pauza za toalet Đokovića pri vođstvu Grka od 2:0, posle koje je Novak dobio tri vezana seta i ostvario drugi trijumf u karijeri na Grend slemu u Parizu.

- Otišao je s terena kada je gubio sa 2:0 i ne znam šta se tamo desilo, ali se odjednom vratio kao drugi igrač. Ne znam. Igrao je stvarno dobro od tada, više mi nije davao prostora. Delovao mi je fizički, po tome kako je primećivao šta će da se desi i po tome kako se kretao, kao mnogo svežiji, mnogo bolji nego pre. Ne znam... Osetio sam kao da je odjednom mogao da "čita" moju igru bolje. To je bilo dobro za njega, naravno - rekao je Cicipas.

Grk je svestan da je propustio veliku priliku.

- Odjednom sam i ja ispao iz ritma. Ne znam što. Bilo je to veoma čudno. Jednostavno sam se osetio - hladnim. Van meča. Bilo je teško "podesiti se". Izgubio sam svoju igru, voleo bih da razumem zašto se to desilo. Bila je to tako dobra prilika - zaključlio je Cicipas.

Video: Novak uz šampanjac proslavio istorijsku pobedu na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skids

    14. jun 2021 | 07:57

    Neznam šta tu nije jasno iskoristio svoje pravu na pauzu kao i ti kad je Novak uhvatio ritam nema tu ničeg spornog stručni tim je odlično obavio svoj posao analizirali su igru dali mu smernice i mašina je ušla u ritam i mlela do pobede živeo Nole🇷🇸 živela Srbija

  • VRS

    14. jun 2021 | 07:58

    Valjda si do sada mogao naučiti da igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli.

  • Dubravka Božić

    14. jun 2021 | 08:42

    E moj dečače,vrati se u školu još ti treba da učiš.Teško ćeš ti sa takvom sujetom bilo gde da stigneš.Poješće te tvoj ego.Nisi dostajn ni da igraš više sa Novakom.Tako se ne postaje najbolji,naprotiv.Stavio si sebi jaram za vrat.To je ono sto sve vas razlikuje od Novaka!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA