≫ 

Srbi u Parizu dočekali Novaka barjacima i bakljama, onda je on pokrenuo pesmu i počela je ludnica

Fenomenalna atmosfera posle titule na Rolan Garosu

  • 6

Video: Srbikosi s bakljama dočekali Novak: Skandirali mu ime, a on je hteo da Parizom odjekuje - Srbija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković još jednom je pokazao da je "mentalno čudovište", neverovatno je kako je uspeo da prevaziđe sve prepreke na Rolan Garosu i da dođe do svoje 19. titule na Grend slemovima, čime je prišao na korak od Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji imaju po 20 najvećih pehara.

Finale na Šatrijeu bilo je veoma dramatično, Novak je gubio sa 2:0 u setovima od Cicipasa, koji je imao i ogromnu podršku publike sa tribina. Međutim, Novak je i to uspeo da prebrodi i došao je do pehara i teniske istorije, jer je postao jedini igrač u Open eri koji je po najmanje dva puta osvojio sva četiri Grend slem trofeja.

Imao je Novak i svoje navijače u Parizu, mnogi Srbi koji žive u ovom gradu bili su na tribinama Šatrijea, iako u manjini, čuli su se i ulili dodatnu snagu Novaku.

Zato je Đoković posle meča izašao ispred stadiona da ih pozdravi, a oni su ga dočekali pesmama, srpskim barjacima, a mogli su se videti i odsjaji baklje.

- Jedan je Đoković Novak - orilo se od strane navijača Srbije, a zatim im je prišao i Đoković, koji je pokrenuo skandiranje "Srbija, Srbija", pa je nastao pravi delirijum među fanovima.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA