≫ 

Fešta na Novakovoj proslavi: Trubači zasvirali "Bože pravde", pa je usledio veliki vatromet

Srpski teniser je neplanirano u Beogradu, gde je ove večeri upriličena velika proslava u čast njegovog pehara na Rolan Garosu

  • 10
Prijatelji, roditelji, rodbina u restoranu Novak na Novom Beogradu slave osvajanje Rolan Garosa, Novak Đoković Foto: ATA Images

Iznenada je Novak Đoković odlučio da poseti Beograd, kako bi u svom restoranu sa porodicom, prijateljima i saradnicima proslavio titulu osvojenu na Rolan Garosu. U restoranu "Novak" na novoj strani grada već nekoliko sati traje velika fešta, priključio se i najbolji na svetu, a žurka je između ostalog oplemenjena trubačima i vatrometom.

Prisutni su Novakovoj roditelji, neke poznate ličnosti sa naše scene, a negde u smiraj žurke videli smo vatromete i trubače ispred restorana. Oni su odsvirali himnu "Bože pravde" uz veliki aplauz prisutnih, baš kao na kraju meča između Đokovića i Cicipasa u finalu Rolan Garosa.

Video: Čuju se trubači Dejana Petrovića i Bože pravde: Proslava titule za pamćenje

Potom smo videli veliku feštu na nebu, pošto je vatromet potrajao prilično dugo, a mogli su ga videti svi na novoj strani Beograda. Sve je bilo veoma raznobojno, baš onako kako pristaje najboljem na svetu.

Video: Neverovatni vatromet u Novakovu čast obasjao beogradsko nebo

Podsetimo, Novak je u Parizu došao do svog 19. Gren slem trofeja u sezoni, čime se uključio u trku sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom u borbi za najboljeg ikada.

Pogledajte i neke od  najnovijih ekskluzivnih fotografija sa veselja našeg najboljeg tenisera i najboljeg na planeti. On će se prema nekim nezvaničnim informacijama u Srbiji zadržati do srede, nakon čega će nastaviti pripreme za Vimbldon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bokara

    15. jun 2021 | 07:55

    Neka ti Bog da zdravlja,sreće I ljubavi i još puno titula

  • Lea

    15. jun 2021 | 07:42

    Bravo, bravo za dolazak kuci...sa svojima se i olace i veseli. Beavo breeee.

  • rat i mir

    15. jun 2021 | 04:57

    Господ нека те благослови, сине наш српски!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA