≫ 

Ma, smeta mi što se stalno nešto češka: Pitali smo ljude čiji je uspeh veći - Jokićev ili Đokovićev?

Nije dugo našem narodu trebalo pa da počne s polemikom da li je veći uspeh najboljeg tenisera sveta ili MVP-ja NBA lige, pa smo rešili da sprovedemo anketu i pitamo ljude u Beogradu šta oni misle

  • 8

Srbija može da se pohvali nečime što retko može bilo koja zemlja na celoj planeti. Zvanično imamo najboljeg tenisera sveta, a verovatno i svih vremena, i imamo i najboljeg košarkaša sveta.

Novak Đoković i Nikola Jokić, zanimljivo obojica istog nadimka "Džoker", su učinili celu Srbiju ponosnom i prepoznatljivom u celom svetu.

Međutim, kako to često i biva, nažalost, kod Srba, jeste da volimo da upoređujemo i da merimo uspehe, čak i kad to i nije baš uporedivo.

Tako je još dok Novak nije osvojio Rolan Garos, a nakon što je Jokić proglašen za MVP-ja NBA lige, počelo na društvenim mrežama sa raspravama i polemikama, a glavna tema je bila čiji uspesi su veći ili značajniji?!

Zbog toga smo nakon što je Đoković podigao po drugi put u karijeri šampionski pehar u Parizu izašli na ulice Beograda i pitali ljude šta oni misle o tome i da li je moguće uopšte porediti njihove uspehe?!

A šta su nam rekli pogledajte u snimku na početku teksta.

Video: Fešta kod Đokovića, pevao i Aco Pejović: Otac slavio uz da se vratim Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. jun 2021 | 12:25

    Morao bi Jokić još 10puta da bude mvp i da osvoji koju titulu da bi bio sličan Djokovicu,a ova rasprava je rasprava o nebu i zemlji...

  • Boža zemunac

    15. jun 2021 | 12:17

    Nole je na prvom mestu.

  • Nina

    15. jun 2021 | 12:49

    Obojica su super u svakom pogledu, a sportovi su im neuporedivi. Jedan je individualni, a drugi grupni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA