≫ 

Novakov reket koji je poklonio dečaku košta pravo bogatstvo, cena i dalje vrtoglavo raste

Tri dana posle finala pale su i prve procene cene

  • 5
Novak Đoković, Rolan Garos 2021, klinac, dečak, reket Foto: Profimedia/Zuma Press

Novak Đoković je oduševio svet kada je posle finala Rolan Garosa sa Cicipasom poklonio reket dečaku iz prvog reda. Dva dana posle epskog finala u pet setova, pojavile su se i prve procene.

Ken Goldin, izvršni direktor „Goldin aukcija“ procenjuje da reket već sada vredi između 25.000 i 35.000 dolara.

Ezra Levin, direktorka platforme „Collectible“ koja se bavi sportskim rekvizitima, smatra da je reket još skuplji i da može da ide čak do 50.000 dolara.

Podsetmo, Đoković je ovim reketom preokrenuo rezultat od 0:2 do 3:2 u finalu protiv Stefanosa Cicipasa koga je pobedio za svoj 19. grend slem i drugi pehar Rolan Garosa.

Tim reketom se približio Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru, pa njegova vrednost, što simbolički, što materijalno može samo da raste.

Goldin to i dodaje, tvrdeći da će reket vredeti bar 50.000 dolara ako Novak osvoji 20 ili više grend slem titula, a da će ići i do 100.000 dolara, ako uzme ovogodišnje titule na Vimbldonu i US Openu.

Naravno, s obzirom na to kako je dečak reagovao kada je dobio poklon, ove procene verovatno neće imati smisla jer će reket verovatno dugo vremena zauzimati posebno mesto u domu srećnog klinca.

Video: Istorijski dan za srpski sport: Novak je šampion Rolan Garosa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Walter White

    15. jun 2021 | 21:07

    Truli materijalisti vec računaju koliko love. Ako mu je poklonio reket i šta već onda je to gest i poklon, a takav poklon se ne prodaje. To bi bio izraz nepoštovanja prema Noletu.

  • Marko cg primorje

    15. jun 2021 | 21:20

    A on za mec promijeni 3 reketa,gledate li vi mec

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA