≫ 

Za Novaka je danas poseban dan: Na Instagramu ostavio prelepu poruku Jeleni povodom njenog rođendana

Srpski teniser emotivno je obeležio Jelenin rođendan

  • 1
Jelena Đoković Foto: MN Press

Najbolji igrač sveta, Novak Đoković zasluženo se nekoliko dana odmarao u Beogradu, gde je zajedno sa porodicom i prijateljima proslavio 19. trofej na Gren slemovima u karijeri, koji je osvojio na Rolan Garosu tokom minule sedmice. Kalendar je takav da je već morao da se okrene novim izazovima.

I pored svega, nije propustio priliku i nije zaboravio da svojoj suprugi Jeleni čestita rođendan. I to tačno u ponoć putem Instagrama. On je na ovoj društvenoj mreži objavio fotografiju sa njom na kojoj se vidi kako zajedno uz pomoć svojih šaka pravi srce prilikom zalaska sunca.

- Srećan rođendan, ljubavi. Srećni smo i zahvalni što te imamo u našim životima - napisao je Novak u čestitki upućenoj Jeleni.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ona je danas napunila 35 godina i svakako će ovaj poseban dan pokušati da provede na najlepši mogući način. Za nekoliko meseci uslediće i njihova sedma godišnjica braka. Njih dvoje su se inače upoznali 2005. godine, a za sada imaju dvoje dece - Stefana i Taru.

- Na prvi pogled osvojila me osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - rekao je Novak jednom prilikom o Jeleni.

Video: Plešemo zajedno zaaaaauuuuveeeeek: Ovako je Jelena čestitala Noletu rođendan

Video: Jelena Đoković otkriva koliko je teško biti Novakova žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA