≫ 

Novakov šou na Majorci, igrao dubl sa Markom, masirao brata, Nadalov stric začinio spektakl

Đoković se dobro zabavlja na Majroci

  • 0
novak đoković Foto: twitter/CristinaNcl

Najbolji svetski teniser Novak Đoković trenutno je najeminentija sportska zvezda na Majorci, gde prikuplja snagu i brusi formu za napad na Vimbldon koji mu stoji kao naredna vrlo bitna stavka u karijeri, možda i najbitnija jer je poznato šta mu donosi (egal u Grend Slem trofejima sa Nadalom i Federerom).

Dok ne dođe do tog potencijalno sudbonosnog Londona, upija sunce Baleara, radi, trenira, i ono najvažnije - dobro se zabavlja.

Novak je u petak uveče bio centralni akter egzibicionog meča u kojem je, osim njegovog brata Marka, sa kojim je igrao dubl, kao igrač učestvovao i Goran Ivanišević, te Felisijano Lopez i Tomi Has. Kao specijalni gost i jedan od organizatora pojavio se čuveni Toni Nadal, stric, mentor i dugogodišnji trener Noletovog velikog rivala, Rafe.

Rezltat je naravno ovde bio u potpuno drugom planu, publika je došla zarad opuštajućeg ugođaja, zabave na terenu, i da vidi svetski reket broj jedan, koji je koristio svaku priliku da zabavi sve oko sebe. Nole je ušao i u ulogu masera, bratu Marku je pripomogao kad je ovog "zateglo" u butinama, potom je priredio mali perfomans na samom terenu, bacanjem na travu.

Jednom reču, uživao je "za sve pare".

Na kraju ove zaista lepe večeri, Nole se zahvalio domaćinima, Toniju, svima koji su uveličali teniski spektakl i doprineli da se naš as oseća kao kod svoje kuće.

Naravno, Novak je bio ljubazan i predusretljiv kao i uvek za svoje navijače, i u Španiji ih ima u velikom broju, pa se dugo zadržao izlazeći im u susret za "selfije", autograme i fotografije.

Video: Dr Iggi, ponovo zajedno i to zbog Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA