≫ 

Đoković deli lekcije i u dublu: Novak i Španac spasili dve meč lopte, pa zakazali derbi u 2. kolu

Naredi rivali su Sebaljos-Granoljers, prvi nosioci turnira

  • 0
Novak Đoković

Printskrin: Twitter/TennisTV

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, zajedno u paru sa Špancem Karlosom Gomes-Ererom, plasirao se u 2. kolo ATP turnira na Majorki!

Njih dvojica su posle nešto više od sat i po vremena igre pobedili Tomislava Brkića i Nikolu Ćaćića sa 2:1 u setovima (5:7, 6:4, 13:11), i to posle super taj-brejka.

U njemu su Đoković i Gomes - Erera spasili dve meč lopte, da bi na kraju zakazali duel sa prvim nosiocima turnira, dubl parom Sebaljos-Granoljers.

 

Što se tiče prvog seta, Đoković i njegov kolega su imali prvi brejk šansu u 7. gemu, ali su se Brkić i Ćaćić spasili. Zatim su pri rezultatu 6:5 za njih došli u sitiuaciju da imaju dve set lopte. Prvu nisu iskoristili, ali drugu jesu.

Novak i Gomes - Erera su već na startu drugog seta uzeli brejk i poveli sa 2:0, da bi i u 5. gemu imali jednu brejk šansu. U devetom su imali dve set lopte koje nisu iskoristili, a onda su spasili tri brejk lopte rivala i izjednačili na 1:1.

 

Đoković je u super taj-brejku vodio sa 6:3, on i Gomes - Erera su tri puta uzeli servis rivalima koji su se vratili i izjednačili na 8:8. Zatim su na 9:8 i 11:10 imali dve meč lopte koje nisu iskoristili i surovo su kažnjeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA