≫ 

Novak Đoković u finalu Majorke, ide po drugu dubl titulu u karijeri

Gomez-Erera će imati priliku da pomogne Đokoviću da dođe do svoje druge dubl titule

  • 0
Novak Đoković Printskrin: Twitter/TennisTV

Novak Đoković i Karlos Gomez-Erera su uspeli da se plasiraju u finale turnira na Majorki, pošto su savladali Olivera Maraha i Aisama Kurešija sa 2:0, po setovima 6:3, 7:6(4).

Nakon što su u prethodnom kolu savladali prve nosioce, srpsko-španska dubl kombinacija je savladala i treće nosioce na ovom turniru.

Ishod celokupnog meča je mogao biti i drugačiji da naš Novak i Gomez-Erera nisu uspeli da spasu dve brejk lopte u trećem gemu prvog seta, da bi samo tri gema kasnije napravili i ključni brejk koji im je doneo prvi set.

Situacija u drugom setu je bila mnogo napetija, nije bilo brejk lopti, izuzev jedne, koju je ponovo spasao srpsko-španski par.

U odlučujućem taj-brejku, Đoković je odmah načinio mini-brejk i poveli su sa 3:0, što je bilo dovoljno da se meč privede kraju na miran način.

- Nismo očekivali da ćemo doći do finala, ali sve se dobro odvija. Odlično smo riternirali i servirali, sve je kliknulo, drago mi je što sam sa drugom došao do finala - istakao je Đoković.

Video: Istorijski dan za srpski sport: Novak je šampion Rolan Garosa!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA