≫ 

Evo kad i gde možete da gledati prvi meč Novaka Đokovića na ovogodišnjem Vimbldonu

Podsetimo, rival mu je Britanac Džejk Drejper

  • 2
Novak Đoković Printskrin: Twitter

Najbolji svetski teniser Novak Đoković u ponedeljak počinje napad na trofej na Vimbldonu, odnosno svoj 20. Grend slem kojim bi se izjednačio na večnoj listi sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom!

Đoković u 1. kolu igra protiv domaćeg tenisera Džejka Drejpera, na teren će izaći oko 14.30 časova, a meč njih dvojice moći ćete da gledate na dve televizije - RTS 1 i Sport Klub 1!

- Grend slem turniri su najveća motivacija u ovoj fazi moje karijere, i želim najviše od njih, da dođem do vrha svakog. Tokom karijere imao sam sreće da igram najbolji tenis kad je bilo najvažnije. Sada moram da prilagodim raspored zbog porodice i vremena sa njima, što mi jako znači, tako da već izvesno vreme redukujem broj turnira da bih mogao da budem na top nivou na Slemovima. Tako moja karijera izgleda u poslednjih godinu i po, i tako će verovatno izgledati do kraja karijere - rekao je Novak u najavi meča.

U slučaju da prođe u 2. kolo, u šta skoro niko ne sumnja, naredni rival će mu biti bolji iz duela između Čileanca Tomasa Bariosa i Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Video: Dr Iggi, ponovo zajedno i to zbog Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    28. jun 2021 | 07:30

    STRAŠNO, nema GS na EUROSPORTU gde sam dosad gledao GS, i to preuzeo SK... Mtel tv katastrofa, nema prenosa naših najboljih sportista, njima izgleda sport nije toliko važan,a zbog sporta sam i pretplatio na Mtel tv, svi smo prevareni a plaćam mesečno 68km...prevareni smo jer pre prekida SK davali da potpišemo ugovor na 2 godine,to je prevara,imali smo ponudu SK a nismo je dobili...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA