≫ 

Neprijatno iznenađenje za Novaka Đokovića na Vimbldonu: Zar ovo da urade šampionu?

Najbolji teniser sveta u petak igra sa Amerikancem Kudlom

  • 25
Vimbldon, Novak Đoković. Džek Drejper Foto: AP/Tanjug

Rival Novaka Đokovića u trećem kolu Vimbldona biće Amerikanac Deins Kudla (petak, oko 14 časova), a dan uoči duela najbolji teniser sveta doživeo je neprijatno iznenađenje od organizatora najprestižnijeg turnira na svetu.

Naime, Nole će protiv Kudle igrati na terenu broj 1, umesto na centralnom, kao što je običaj kada mečeve igraju najbolji teniseri sveta.

Razlog za takvu odluku je što će na centralnom terenu igrati domaći teniseri, Britanci Danijel Evans i dvostruki šampion Vimbldona Endi Mari, tek 125. igrač na ATP listi koji se vratio nedavno na teren posle pauze.

Duel najboljeg tenisera sveta i Denisa Kudle na terenu broj 1 planiran je kao drugi u programu, a prethodno će se u ženskom singlu sastati Ruskinja Ljudmila Samsonova i Amerikanka Medison Kiz.

Ako kiša ne pokvari planove, prema najavama, meč Srbina i Amerikanca počeće oko 14 časova.

Video: Hrvati strastveno navijali za Đokovića, slavili pobedu Srbina na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gekke Joopi

    1. jul 2021 | 19:57

    Pa takva podla podmetanja od pokvarenih engleza, Novaku bas odgovara. Sve sto mu rade i organizatori i publika, negova klasa i srpski inat to sve neutralise sa kulturnim ponasanjem i prefinjenim tenisom. Samo napred Djole. Dvadeseti GS je tvoj a i nas, a dusmani neka crknu od muke.

  • ma

    1. jul 2021 | 19:22

    NOLE NEBITNO DERI IH NA PARKINGU!!

  • Dragan

    1. jul 2021 | 19:48

    Englezi pokušavaju da kilavog Mareja stave na noge. Onako bangav ne pomaže mu ni čarobnjak Merlin. Rašrafiće ga Nole ako se sretnu! 😂😱

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA