≫ 

Legendarni šampion poredio Novaka sa Rodžerom i Rafom i poručio: Nole će biti GOAT ako uzme Vimbldon

Džon Nukomb ističe da je Đoković najbolji na svim podlogama osim na šljaci

  • 8
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Legendarni australijski teniser Džon Njukomb, inače osvajač sedam Grend slem titula, osvrnuo se na završnicu Vimbldona na kom Novak Đoković suvereno gazi ka trofeju.

Đoković je tokom dana u tri seta bio bolji od Čileanca Kristijana Garina, za polufionale će igrati protiv Mađara Martina Fučoviča, a ukoliko trijumfuje u Londonu do kraja nedelje izjedančiće se sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom po broju GS.

- Kada je počinjao karijeru, niko nije očekivao da će postati tako dobar igrač na travi. Ali on stalno radi na svojoj igri, razvija je i sada je ovde gotovo isto tako dobar kao na betonu. Na šljaci je samo jedan bolji od njega, ali na ostalim podlogama ne vidim igrače koji su bolji od Novaka - rekao je Njukomb koji je Srbina poredio sa poemnutim teniserima:

- Ako Đoković pobedi ovde, mora da bude smatran za najboljeg svih vremena. Federer će ostati igrač sa najlepšim stilom, Nadal ima svoje kvalitete kojima pretenduje na titulu najboljeg u istoriji, ali Đoković je svakom pobedom sve bliži tom lovoru, dobija najvažnije mečeve i to se mora uzeti u obzir.

Video: Dr Iggi, ponovo zajedno i to zbog Đokovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    5. jul 2021 | 22:44

    Nema tenisera sa stilom,sa onim ovim,izmisljanjem da se zadovolji neciji neuspeh,postoji samo najbolji koji pobedjuje i osvaja turnire ,takav sampion nebi bio da nemoze da izdigne sve to na visi nivo kao sto to radi predodredjeni sampion Novak Djokovicnajbolji na planeti

  • Zeljko

    6. jul 2021 | 07:00

    pa ako ti kaze Nukomba, inace, svi znamo ko je Nukomba, onda nema sta da se doda...

  • vuk

    6. jul 2021 | 09:52

    jok on je GOAT.. nole kad bi uzeo 300 grend slema opet zapad bi rekao nije najbolji..ali jeste GOAT..ove godine sve uzima i wimbeldon, us open i cak tokijo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA