≫ 

Kakva gospoda su došla da gledaju Novaka: Sve je stalo kada su se oni pojavili na tribinama

Svi su odlučili da današnje posle podne u Londonu iskoriste gledajući veliko finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Matea Beretinija

  • 7
Tom Kruz Foto: Profimedia/Zuma Press

Finale Vimbldona između Novaka Đokovića i Matea Beretinija je uz završni meč Evropskog prvenstva koji će se kasnije večeras odigrati na “Vembliju“ centralni događaj ne samo ovog dana, već i čitavog meseca u Engleskoj. Stoga ne čudi što se publika na terenima “Ol Ingland Kluba“ okupila u maksimalnom broju, a među njima se očekivano nalaze poznata lica.

Poznato je da finale Otvorenog prvenstva Engleske najčešće privlači sam “krem društva“, pa smo već na uvodu u prenos meča mogli u ložama da primetimo brojne glumce, nekadašnje sportiste, legende tenisa i članove britanske kraljevske porodice, koja po tradiciji prisustvuje završnici Vimbldona.

Prvi koji je zapao za oko svima na Centralnom terenu jeste Džon Mekinro, koji je pred finale odogvorio brutalno na reklamu Rodžera Federera za poznatu marku satova Roleks u kojem se naglašava da brojke više nisu bitne, baš na dan kada bi srpski teniser mogao da uđe u istoriju eventualnim osvajanjem trofeja.

Vrlo brzo su se pred očima ređali neki važni ljudi iz Velike Britanije poput eminentnog advokata Aloka Šarme, koji je u loži sedeo sa svojom izabranicom Ingelom, a posebne ovacije dobila je i Kejt Midlton, kao i njen otac Majkl, koji su članovi britanske kraljevske porodice.

Kada govorimo o glumcima, možda i najveći adut koji je našao svoje mesto na tribinama Centralnog terena je Tom Kruz, koji je bio priustan i na ranijim mečevima eminentnog turnira. Našla se tu i poznata teniserka Ajla Tomljanović, fudbaler Čelsija, Tami Ejbraham...  A sigurno je da će vrednom oku kamere tokom prenosa još neko zapasti za oko.

Video: Đoković piše istoriju, a još ni do finala nije došao: Zanimljive činjenice pred 1/4 finale Vimbldona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA