≫ 

Ispala Olga Danilović: Bez Srpkinja u nastavku Belgrade Ladies Opena 2021

Pobedu nije uspeo da zabeleži ni srpski dubl Lola Radivojević – Elena Milovanović

  • 2
Olga Danilović

Foto: TSS

Treći dan takmičenja na WTA turniru u Beogradu doneo je eliminciju srpskih teniserki. Za plasman u četvrtfinale Belgrade Ladies Opena borila se naša reprezentativka Olga Danilović protiv drugog nosioca iz Holandije Aranče Rus. Do plasmana u četvrtfinale Rusova je stigla pobedom od 2:6, 4:6.

Pobedu nije uspeo da zabeleži ni srpski dubl Lola Radivojević – Elena Milovanović koje su na startu dubl takmičenja poražene od ruskog para Fomina, Jašina 5:7, 3:6.

Ubedljive pobede ostvarile su peti nosilac iz Italije Martina Travisan koja je protivnici iz Norveške Urlike Eikeri prepustila samo dva gema i slavila palsman u četvrtfinale sa 6:1, 6:1, gde je čeka Rusova. Za polufinale boriće se i predstavnica Nemačke Andrea Petković koja je u drugom kolu savladala Francuskinju Džesiku Ponše 7:5, 6:2. Naredni meč Petkovićeva igra protiv teniserke iz Hrvatske Tereze Mrdeže koja je napravila iznenađenje izbacivši sedmog nosioca Rumunku Irinu Baru 6:3, 6:1.

Bivša 35. teniserka sveta Kristina Pliškova nastavila je da niže pobede na Belgrade Ladies Openu. U drugom kolu izbacila je trećeg nosioca iz Rusije Varvaru Gračevu 7:6(5), 6:4, sledi joj borba za četvrtfinale sa Slovakinjom Rebekom Sramkovom.

Video: Nole zbog Milice urlao više nego zbog Vimbldona: Kralj tenisa slavi pobedu carice tekvonda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA