U Beogradu počinje besplatna škola tenisa za decu: Na prvi čas dolazi Viktor Troicki

Prijave su u toku za mališane od 5-8 godina i mogu se slati na besplatneskolesporta@mozzartsport.com

  • 11
Mozzart Foto: Đorđe Čolović

Mozzart i šampioni nastavljaju akciju – da sport ponovo bude dostupan svoj deci! Nakon fudbala, košarke, odbojke i rukometa na red je došao i tenis! Regionalni lider u priređivanju igara na sreću u saradnji sa Teniskim klubom Crvena zvezda pokreće besplatnu školicu “belog sporta” u Beogradu za decu od 5-8 godina.

Prijave za učešće na prvom probnom času su počele i mogu se slati na besplatneskolesporta@mozzartsport.com.

- Drago nam je da se Mozzart opredelio da zajedno sa nama napravi besplatnu školu tenisa za decu, gde će oni imati priliku da se okušaju sa reketom i vide koliko ih to zanima. Naravno, na početku će svi reći da žele da budu Nole, ali za to je potrebno mnogo godina rada, truda i odricanja - kaže Slobodan Vojinović iz Zvezde.

On objašnjava da će biti odabrano 60 mališana sa kojim će raditi 4 trenera u grupama od po 12. Treninzi će biti dvaputa nedeljno na terenima TK Crvena zvezda (Mije Kovačevića 9), a na kraju ih očekuje i turnir.

Mozzart Foto: Đorđe Čolović

- Naša škola ima dugu tradiciju i iz nje su potekli mnogi šampioni, nadam se da će se i sad pojaviti neki. Zvezda je najtrofejniji klub, deca će ovde imati dobre uslove za rad. Treneri će proceniti ko ima talenta, želje i afiniteta, a na prvom otvorenom treningu u tome će im pomoći Viktor Troicki - objašnjava Vojinović.

Podsetimo, Mozzartova besplatna škola sporta je projekat pokrenut proletos u okviru kojeg su deca dobila priliku da šest meseci treniraju fudbal, košarku, odbojku i rukomet bez ikakve novčane nadoknade. Oko 300 mališana tako je dobilo šansu da se okuša u sportu po izboru. Na treninzima su decu posetili Aleksandar Katai, Dragan Stojković Piksi, Vesna Čitaković, Željko Rebrača, Stefan Jović, Ratko Nikolić, Dragan Škrbić, Vladimir Cupara…

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA