≫ 

Beker: Za Novaka je finale bilo jedan meč previše, Medvedev je bio najbolji na US Openu

Kratka analiza nekadašnjeg Đokovićevog trenera, sada teniskog eksperta

  • 3
boris beker Foto: MN Press

Boris Beker, nekadašnji trener Novaka Đokovića, komentarisao je meč koji je prvi reket sveta izgubio od Danila Medvedeva u finalu US Opena!

Nemac trenutno radi kao analitičar Eurosporta i dodaje da je Novak u Njujorku hteo da postane najbolji svih vremena, ali da je Rus zasluženo osvojio trofej.

- Danil Medvedev je zaslužio pobedu danas, zaslužio je pobedu na turniru. Bio je najbolji igrač u ove dve nedelje i izgubio je ukupno samo jedan set na putu do svog prvog Grend slema. Za Novaka je to bio jedan meč previše. On mentalno nije bio u stanju da kontroliše svoje emocije. Želeo je da uđe u istoriju - rekao je Beker za "Eurosport" i dodao:

- Želeo je da postane najuspešniji Grend slem igrač svih vremena. Nije želeo da postane jedan od najboljih, želeo je da postane najbolji. I to bi podvukao pobedom ovde. Uveren sam da će Danil osvojiti još GS turnira. Za mene je najspremniji od mlade generacije. Zna kako da dobija mečeve, ali i kako da pripremi velike utakmice. On je jedan korak ispred Cicipasa ili Zvereva.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA