≫ 

Novak u Visokom našao mir i zeleni smuti, zabavio turiste i krenuo svojim putem

Kad se istroši posle jakih turnira, Srbin zna gde najbolje da napuni baterije

  • 7
novak đoković Foto: youtube/Neven Krajisnik

Sada već možemo reći da najbolji svetski teniser Novak Đoković koristi svaku slobodnu priliku da poseti mesto Visoko u Bosni i Hercegovini. Ponovo je tamo, a video snimci i fotografije pokazuju koliko je uvek drag gost u komšiluku.

Čini se da su domaćini samo zbog slavnog gosta i otvorili smuti bar kako bi Nole mogao da se okrepi zdravim napicima pre i posle pešačke ture po prirodi i unutar piramide koja zauzima važan deo njegovog života.

Nole je, kako možemo videti, svratio upravo do ovog bara, uzeo sebi zeleni smuti, ali nije mogao odmah da ga okusi jer je imao niz zahteva za fotografisanje. Nasmejan, raspoložen, srpski as je izlazio svim u susret, pa je tek posle druženja sa fanovima posrkao svoj zdravi tečni zeleniš.

Pogledajte i sami kako je Novak dočekan u Visokom, u videu koji je iznad, a u nastavku poslušajte izjavu Semira osmanagića, Noletovog prijatelja, domaćina i istraživača piramida u Visokom.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA