≫ 

Nekada najbolja teniserka sveta drugi put vraća se na teren u 38. godini

Kim Klajsters rešila da ponovo udara reketom

  • 0
Kim Klajsters

Foto: Youtube.com

Nekadašnja najbolja teniserka sveta Kim Klajsters ne odustaje! Belgijanka se prijavila za posebnu pozivnicu kako bi učestvovala na turniru u Čikagu i uspela je da je dobije!

Ona će se vratiti na teniski teren u 38. godini, čak 20 godina otkako je prvi put u karijeri uzela veliki trofej. Te 2001. godine je osvojila Fed Kup, dve godine kasnije je u dublu osvojila dve grend slem titule - na Rolan Garosu i u Australiji.

Podsetimo, ona se i prošle godine vratila na teren kada je dobila vajld kard  za Australijan open 2021. On je poslednji Grend slem meč odigrala još davne 2012. godine i to baš na Flašing Medouzu.

U singlu je osvojila četiri grend slem titule, jednu na Australijan openu i tri u Njujorku, a sada se posle duge pauze vraća na teren.

Begijanka će u prvom kolu igrati protiv Su-Vei Sije, a pauzu u karijeri je napravila da bi se ostvarila u ulozi majke. Sada ima troje dece, a malo ko bi je prepoznao!

Ona je pre više od godinu dana probala da prođe kvalifikacije za US Open, a ranije je istakla da želi da ostane u tenisu i da se ne vraća za samo jedan turnir.

Video: Nole nas podsetio svojih imitacija Šarapove: Igrao nožni tenis i vrištao kao Maša dok je igrala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA