≫ 

"Đoković možda neće osvojiti više nijednu titulu": Federerov trener olako otpisao Novaka

Zanimljiv istup hrvatskog stučnjaka

  • 12
Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Bivši hrvatski teniser Ivan Ljubičić ima vrlo zanimljivo mišljenje o nastavku borbe za epitet najboljeg tenisera svih vremena.

Trener Rodžera Federera ne veruje da će Đoković igrati neki turnir pre Australije.

- Naravno, voleo bih da vidim Novaka na Mastersu u Parizu i završnom turniru u Torinu, ali me ne bi iznenadilo da odluči da sve preskoči i spremi se za prvi Grend slem sledeće godine odnosno Australijan open. Sve je moguće, ne isključujem ni tu mogućnost - naveo je Ljubičić.

Hrvat koji je ranije trenirao Miloša Raonića, od 2016. radi s Federerom i smatra i da je došlo vreme za smenu generacija.

- Ne bih se kladio da će njih trojica biti dominantni. Dolaze novi, mlađi igrači, željni osvajanja najvećih turnira. To su Medvedev, Cicipas, Beretini i Zverev. Tako da ne isključujem mogućnost da Nadal, Đoković i Federer ne osvoje više nijedan Grend slem. Ali nekako ipak ne verujem u tu mogućnost. Jedno je sigurno, sve će ih manje osvajati, jer dolazi plejada novih igrača - zaključio je Ivan Ljubičić.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ciganin 1976

    28. septembar 2021 | 18:59

    Ahahahah, istraumirani i ISKOMPLEKSIRANI UJKAAAA ! 🤣😂🤣 DJOKOVIĆ NOVAK N°1 !!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • Strašno

    28. septembar 2021 | 21:26

    Reče čovek za genija koji je osvojio 3 gs ove sezone i došao do finala 4 tog, i sad odjednom neće biti dominantan posle jednog poraza hahaha

  • Рус

    28. septembar 2021 | 19:42

    Ma i ne mora osvojiti ni jednu titulu više. Neka stignu to što je postigao do sada pa možemo pričati. Sam vrh nedelja provedenog prvog mesta teško ko da može stići..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA