≫ 

Četiri srpska tenisera na Mastersu u Indijan Velsu, svi u istom delu žreba kao i prvi nosilac Medvedev

Na žalost neće biti najboljeg na svetu Novaka Đokovića koji je otkazao učešće

  • 1
Laslo Đere, Dušan Lajović, Filip Krajinović Foto: MN Press

Četvorica srpskih tenisera nalaze se u istoj polovini žreba u Masters u Indijan Velsu, a u istom delu je i prvi nosilac Rus Danil Medvedev.

Filip Krajinović će biti slobodan na startu, u drugom kolu će na boljeg iz duela Markosa Ðirona i kvalifikanta, a već u trećem bi mogao da igra protiv Danila Medvedeva.

Miomir Kecmanović će na startu igrati protiv Australijanca Alekseja Popirina, a ako savlada uvodnu prepreku očekuje ga duel protiv 8. nosioca Poljaka Huberta Hurkača.

Laslo Ðere još uvek ne zna ime prvog rivala, jer će doći iz kvalifikacija, a u drugom kolu mogao bi da odmeri snage sa 11. nosiocem Argentincem Dijegom Švarcmanom.

Video: Dušan Lajović ispričao najluđu tenisku anegdotu iz detinjstva

Dušan Lajović je slobodan u uvodnoj rundi, a u drugoj čeka pobednika meča Tomi Pol - Felisijano Lopes. Potencijalni protivnik Lajoviću u trećem kolu je Rus Andrej Rubljov.

Masters u Indijan Velsu nije igran 2020. godine zbog pandemije koronavirusa, titulu je 2019. godine osvojio Dominik Tim, ali Austrijanac ove godine neće učestvovati zbog povrede.

Video: Novakove suze obišle svet i rastužile sve prisutne na US Openu: Da srce zaboli!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA