≫ 

Kirjos u centru skandala: Muvao Ritu Oru, devojka mu izazvala haos, reagovala policija

Nik i Kjara su se toliko posvađali da je osoblje hotela zvalo policiju, a onda je krenuo da curi "prljav veš"

  • 2
Nik Kirjos, Rita Ora Foto: Tanjug/AP, Instagram/adele

Australijski teniser Nik Kirjos našao se u centru skandala nakon žestoke svađe sa devojkom Kjarom Pasari u jednom hotelu u Melburnu, i to dok su zajedno provodili karantinske dane!

Nik i Kjara su se nedavno vratili u Australiju i morali su da prođu karantin, ali su se u jednom trenutku toliko posvađali da je uprava hotela pozvala policiju koja je "ljuvavnike" razdvojila u dve odvojene sobe.

A razlog svađe jesu poruke koje je Kjara našla u Nikovom telefonu, da bi zatim na svom Instagram "storiju" podelila Kirjosovu fotografiju na kojoj se vidi kako teniser leži u zagrljaju druge devojke.

- Ta gola devojka sa Nikom nisam ja. Nadam se da je sada sve jasno - poručila je Kjara koja je potom podelila celu prepisku sa Kirjosom koji je tražio do nje da odnese svoje stvari iz njegove kuće, ali da ostavi laptop.

Kjara je potom odgovarala na pitanja pratioca na Instagramu i otkrila je da se Kirjos dopisivao i sa Ritom Orom, pevačicom poreklom sa Kosova, kao i da su delili zajedničke fotografije.

Inače, Kjara i Nik su uplovili u vezu još u julu 2020. godine, ali su se posvađali malo pre Australijan opena. Potom su se pomirili i završili zajedno u hotelskoj sobi, da bi se imali žestoku raspravu za Dan zaljubljenih. Situacija se ponvoo stišala, ali posle ovog skandala koji su napravili nema sumnje da je stavljena tačka na njihovu vezu.

U nastavku pogledajte i fotografije Rite Ore s kojom je Kirjos očigledno flertovao:


Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂😂😂

    8. oktobar 2021 | 12:59

    Čula Rita da mu dobra ... pa ga jurila, a sad kao on nju muvao

  • ma

    8. oktobar 2021 | 18:34

    Vide mu bradavice hahhahah kad se porodio jel beba oce doji??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA