Novak Đoković će igrati Dejvis kup za Srbiju!

Ovu informaciju je otkrio Filip Krajinović

  • 22
Novak Đoković, Srbija, Olimpijske igre, Tokio 2020,

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Filip Krajinović otkrio je u intervjuu za Blic da će Novak Đoković igrati za Srbiju u Dejvis kupu ove godine, sve kako bi pokušali da dođu do nove "salatare" i kako bi doneli još radosti u Srbiju.

Poznato je da Novak Đoković odmara posle zgusnutog rasporeda i igranja na Rolan Garosu, Olimpijskim igrama i Ju-es openu, te se ne zna koliko će odmarati i koliko će turnira preskočiti, ali jedno je sigurno, on će braniti nacionalni dres svoje zemlje u Dejvis Kupu. Ovu tajnu je odao Filip Krajinović

- Želeo bih da tri turnira koje ću igrati iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo ‘salataru’ baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar - rekao je Krajinović za Blic.

Podsetimo, Dejvis kup će se ove godine održavati u periodu od 25. novembra do 5. decembra, dok će se takođe i po prvi grupna faza odigrati u tri različite zemlje, da bi se kasnije završna faza odigrala u Madridu. Naša reprezentacija će grupnu fazu igrati u Austriji, u grupi sa domaćinom i Nemačkom.

Video: Nema stajanja: Novak Đoković u trećoj smeni pere sudove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA