≫ 

Agasi dobija pretnje smrću od rođene sestre, hoće da angažuje telohranitelja

Legendarni teniser plaši se za svoju bezbednost

  • 0
Andre Agasi Foto: Tanjug/AP

Nestvarne vesti stižu iz Sjedinjenih Američkih Država. Legendarni Andre Agasi dobio je nebrojeno mnogo pretnji smrću i to ne od bilo koga već od svoje rođene sestre Rite.

Šokantne vesti objavio je nemački dnevnik "Bild" koji je otkrio da mu je ona slala uznemirujuće poruke i da želi da ga vidi mrtvog. Zanimljivo je da su Andre Agasi i Štefi Graf planirali da 22. oktobra obnove svoje zavete, ali sada se premišljaju.

Bivši trener Novaka Đokovića se sada ozbiljno dvoumi o angažovanju telohranitelja, što će reći da pretnje njegove sestre sigurno nisu samo prazne reči.

- Prokleto te mrzim. Želim te mrtvog, gorećeš u paklu, a ja ću to uraditi. Smejaću se dok ti vrištiš - šokantne su i navodne reči Rite, koja je ovu poruku napisala bratu putem Instagrama.

Problemi između njih dvoje počeli su još pre dve godine kada se Rita odrekla svog sina Skajlara zato što se nije slagala sa njegovim stilom života. Andre i Štefi su mu tada pružili podršku, čak su želeli da ih pomire, ali nisu uspeli. Od tada njih dvoje pomažu, što se Riti ne dopada.

- Ne pričam sa njim više, on je sada siroče. Molite se za njega. Nema roditelje, može da bude srećan što ima ujake i ujne koji su na njegovoj strani - poručila je Rita, aludirajući na Andrea i Štefi.

Njen suprug Pančo Gonzales je preminuo, takođe se bavio tenisom, a Agasi je platio troškove sahrane.

Video: Novak Đoković sa svetskim zvezdama uveličao oproštaj Štepaneka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA