Šampion Indijan Velsa imao nezgodu pred finale, oprema mu "nestala" iz svlačionice

Kameron Nori morao je da nastupi u potpuno novim patikama

  • 0
Kameron Nori

Foto: Profimedia.rs

U odsustvu Novaka Đokovića, Indijan Vels je dobio pomalo neočekivanog šampiona u vidu Kamerona Norija. Britanac je u finalu savladao Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije i stigao do svoje prve velike titule u karijeri. Iskoristio je činjenicu da su i nove nade svetstkog tenisa potpuno podbacile.

Međutim, zanimljiva situacija desila se pred početak samog finala kada se Kameron Nori suočio sa gubitkom opreme. Naime, njemu je nestao par patika u kojem je trebalo da igra.

Slična situacija dogodila se i Endiju Mareju nedavno na US openu, a Kameron Nori se prisetio te situacije nakon najveće pobede u svojoj karijeri. Pobednik Indijan Velsa se uplašio da je uz patike izgubio i venčani prsten.

- Ne znam kako su nestale. Ali možda ih je neko ko čisti prostorije jednostavno bacio. Srećom, uz njih nije bio venčani prsten. Ne znam što ljudi imaju protiv Britanaca, pa im kradu patike - rekao je teniser.

Morao je zbog toga da igra u novim patikama, što nikada nije dobro zbog žuljeva. Nori je morao sebi da "posloži" situaciju u kojoj se našao.

- Nisam ih našao i morao sam da igram u novim patikama. To je problem i nešto što mi je zaokupilo misli, ali onda sam sebi rekao da su ovo jedine koje imam i fokusirao sam se na ono što mogu da kontrolišem. Malo sam ih razgazio i sve je dobro ispalo - rekao je Nori.

Video: Svi znamo da Novak već duže vreme uči da svira saksofon: Obukao opremu Srbije pa pokazao šta zna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA