≫ 

Ekspert za Teslu: "Novak ima misiju, biće duhovni vođa čovečanstva, tako je zapisano"

Prof. Dr Velimir Abramović ističe da najbolji teniser sveta ima snagu duha da povede svet u naučnu duhovnost

  • 34

Novak Đoković nije samo prvi teniser na svetu i čovek koji će pomeriti granice istorije ovog sporta. On je osoba koju čekaju mnogo veće stvari nakon tenisa.

Poznat po svojoj duhovnosti, empatiji za druge, zanimanju za mnoge  stvari iz nemnaterijalnog sveta i života, Novak je idealna osoba da pogura čovečanstvo u novi stepen sazrevanja naučnu duhovnost.

Tako bar misli srpski filozof Prof. Dr Velimir Abramović jedan od najboljih poznavatelja Tesle i njegovog dela.

- To je čovek sa misijom, ako pogledate njegov horoskop, a horoskop je empirijska nauka sa najvećim brojem podataka od uvek, jer se 6.000 godina beleže horoskopi vladara i njihov život koji možete da proveravata kroz istorijske činjenice.

Pogledajte ceo intervju na youtube kanalu Telegrafa

- Prema horoskopu, Novak je taj. Nije sto samo svetski prvak u tenisu, postoji i duhovnost. Njemu je sport samo ulaz u drugi deo života gde će on biti jedan od duhovnih vođa sa čovečanstvo. Deluje preterenao, ali evo, videćemo za 10 godina, pa ćemo da pričamo - rekao je Abramović za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    18. oktobar 2021 | 19:39

    Ne znam za svet, ali ja bih ga proglasio za kralja Srbije, kada bi i on hteo.To je čovek u koga bih imao poverenja da ima motiv, želju, znanje, elokventnost, stav, ime, kontakte,istrajnost kakvu nije imao do sada ni jedan kralj, nijedan predsednik, nijedan premijer,niti ministar, koji su uglavnom padali na prvom koraku, a to je želja za opštim dobrom i da se svoja pozicija i poverenje iskoristi u cilju napretka čitavog društva.

  • Dragan

    18. oktobar 2021 | 20:20

    Ma pustite coveka da igra tenis jos par godina da uzivamo.a posle gde ce nego u tenis akademiju da pravi nove sampione poput njega. Jedan je NOLE a i TESLA!!!.

  • Keljo

    18. oktobar 2021 | 19:02

    Glupost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA