Kirjos nipodaštava Novaka: "Federer je najveći svih vremena, ima auru koju nema niko"

Australijanac je pričao i o svom mentalnom zdravlju

  • 11
Nik Kirjos

Foto: Tanjug/AP

Kad god se pojavi u javnosti, Nik Kirjos izazove određene kontroverze. On već neko vreme nije odigrao takmičarski meč, tačnije od US opena kada je već u prvom kolu poražen od Roberta Bautiste Aguta, posle čega je odlučio da se povuče.

Pominjao je često da ima određenih problema psihičke prirode i da bi voleo da se povuče iz tenisa zauvek. I to je bila jedna od tema u razgovoru sa navijačima putem Instagrama.

- Dobro sam, hvala što pitate. Moram svakog dana da se nosim sa mnogo negativnosti, ali se oslanjam na porodicu i prijatelje. I ja i dalje tražim odgovor na pitanje kako se treba nositi sa anksioznošću - rekao je Kirjos.

Problem je kako konstatuje Nik mnogo dublji.

- To je svakodnevna bitka. Najčešće nemam motivaciju, ali izađem na teren i odradim to. Ne planiram mnogo unapred, dan po dan - rekao je Kirjos koji planira da igra na Australijan openu.

Dodao je da u slobodno vreme voli da igra košarku, Call of Duty, da gleda Pokemone... Uz to, voli da jede, sluša muziku i obožava pse. Za kraj, rekao je da je i pored svega Federer najbolji na svetu.

- On je najveći svih vremena. Osećao sam strahopoštovanje kad sam ga prvi put video, a i posle toga on nastavlja da ima auru koju nema nijedan drugi igrač. Odličan je i prijateljski nastrojen momak, sa sjajnim smislom za humor - zaključio je Kirjos.

Video: Novak Đoković će biti budući duhovni vođa čovečanstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko™

    18. oktobar 2021 | 19:13

    Zašto slušati laprdanje čoveka koji je poznatiji po skandalima nego po sportu kojim se bavi? Muška Karleuša.

  • Nebojša Berak

    18. oktobar 2021 | 19:31

    Mozda Federer ima auru, ali Kirjos definitivno u mozgu ima čauru. Zašto prenositi loše vesti bezvrednog lika, zašto širiti zlu energiju pored dobrih vesti inizjava sportista koje nesporno postoje. Taj bednik nije mrdnuo iz Australije godinu dana i on je zadnjih godinu dana teniser koliko i ja.

  • DARKO 100%

    18. oktobar 2021 | 18:57

    Ja mislim da je tu u pitanju priroda,covek je malo nastran ,svidja mu se Federer,ako je tako onda mu je oprosteno ,jer to je njegovo emotivno stanje,a nas Novak covek koji voli svoju zenu i decu a rezultati postignuti govore koje najbolji na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA