≫ 

Đoković i dalje vodi, Federer nastavlja da pada na ATP listi

Švajcarac je sada 15. teniser sveta

  • 2
Novak Đoković Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković započeo je danas 344. nedelju na čelu ATP liste sa 11.430 bodova.

Drugoplasiralni je Rus Danil Medvedev, treći na listi ostao je Grk Stefanos Cicipas, četvrti je Nemac Aleksandar Zverev, peti je Rafael Nadal, Rus Andrej Rubljov ostao je na šestoj poziciji, Italijan Mateo Beretini je sedmi na listi.

Norvežanin Kasper Rud napredovao je za jednu poziciju i od danas je osmi u porteku, Dominik Tim iz Austrije pao je na deveto mesto, a Poljak Hubert Hurkač kompletira Top 10. Švajcarac Rodžer Federer nazadovao je za četiri koraka i danas je 15. igrač sveta.

Što se tiče srpskih tenisera, Dušan Lajović ostao je 33. tensier sveta, Filip Krajinović je otišao je tri koraka unazad i sada je 40. igrač sveta. Laslo Ðere od danas je 52. u poretku, što je za jednu poziciju bolji plasman u odnosu na prošlonedeljnu listu, a lošiji plasman za dva mesta ima Miomir Kecmanović, koji je 73. na listi.

Video: Ovo mi je najbolji dan u životu: Došla je iz Francuske da upozna Noleta

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eNL

    25. oktobar 2021 | 10:51

    dajte malo tu listu da vidimo sa poenima,kao i ranije što ste objavljivali ,a,zanima me me i koliko bodova ima Rodjo F..Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA