Kecmanović u slobodnom padu, nije prošao ni kvalifikacije u Sankt Peterburgu

U poslednjem kolu poražen je od Jošihita Nišioke iz Japana

  • 0
MIOMIR KECMANOVIC Nebojsa Parausic

Srpski teniser, Miomir Kecmanović potvrdio je da se nalazi u jako slaboj formi u završnici tekuće sezone. Naime, on nije uspeo da se provuče kroz poslednje kolo kvalifikacija turnira u Sankt Peterburgu, pošto ga je savladao Japanac, Jošihito Nišioka nakon nešto manje od dva sata igre - 1:2 (3:6, 6:4, 2:6).

Srpski teniser je već na samom startu izgubio servis, a do samog kraja nije uspeo da ga povrati. Naš naprotiv, Japanac je u devetom gemu još jednom napravio brejk i potvrdio osvajanje prvog seta.

Ni drugi set nije najbolje krenuo po Miomira, koji je u četvrtom gemu ponovo izgubio svoj servis, ali je ovoga puta uspeo odmah i da ga vrati i da potom u devetom gemu dođe do još jednog brejka za ulazak u odlučujući, treći set.

Tamo smo nakon egal početka videli "razgoropađenog" Nišioku, koji je dva puta uzeo servis Kecmanoviću, poslednji put u osmom gemu i uz to je iskoristio prvu meč loptu koja mu se ukazala. Inače, Miomir je bio postavljen za četvrtog, a Jošihito za šestog nosioca kvalifikacija.

Srbija će tako imati samo jednog predstavnika u glavnom delu žreba i to će biti Laslo Đere koji u prvom kolu igra sa Iljom Ivaškom. Ako ga savlada, već u drugom kolu ide na prvog nosioca, Andreja Rubljova.

Video: Novak Đoković će biti budući duhovni vođa čovečanstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA