≫ 

Mnogo skupa fotka: Đoković u društvu dvostrukog prvaka sveta u fudbalu i svog dželata

Novak pozirao sa Medvedevim i Dešanom

  • 0
Novak Đoković Foto: AP/tanjug

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nalazi se trenutno u Francuskoj, gde ga od 1. do 7. novembra očekuje poslednji ovosezonski Masters u Parizu - ne računajući onaj završni u Torinu!

Đoković trenutno trenira u Kanu, društvo mu pravi Rus Danil Medvedev, inače njegov dželat sa US Opena, dok se prvom i drugom reketu sveta pridružio i dvostruki svetski šampion Didije Dešan. Podsetimo, sadašnji selektor Francuske je osvojio Mundijal i kao igrač i kao trener.

- Samo legende će shvatiti. Zajedno imaju 21 Grend slem titulu i dva svetska prvenstva - stoji u opisu fotografije teniske akademije Patrika Muratoglua.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Mouratoglou Tennis Academy (@mouratoglou_tennis_academy)

Zanimljivo, fotografijus a Novakom podelio je i sam Medvedev na svojim profilima na društvenim mrežama, uz komentar "konačno smo uspeli." Doduše, nije poznato zbog čega je Danil ovo napisao, ali je sasvim moguće da aludira na to da su zajedno na terenu prvi put posle finala US Opena.

Podsetimo, Medvedev je tada pobedio Đokovića s 3:0 u setovima i onemogućio ga da objedini sva četiri Grend slem trofeja u sezoni.

Video: Nole stigao u Pariz, fanovi oduševljeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA