Serena se brine za Šuai Peng: "Razorena sam i šokirana, nadam se da je bezbedna"

Čuvena američka teniserka brine se za sigurnost Kineskinje

  • 0
Serena Vilijams Printskrin: Twitter.com/tennispodcast

Šokantne stvari dešavaju se u vezi sa nekadašnjom kineskom teniserkom, Šuai Peng koja je optužila bivšeg zvaničnika za seksualno zlostavljanje. Ona je nestala iz javnosti otkako je optužila davnašnjeg premijera Kine, Džana Gaolija za nečasne radnje.

Ta vest je daleko odjeknula u svetu tenisa. Navodno se Peng u međuvremenu javila i napisala mejl kako je dobro, ali je predsednik WTA, Stiv Sajmon izrazio sumnju u to da je ona pisala svetu.

Tamošnji državni kanal, CGTN objavio je prepisku, a u poruci napisanoj u prvom licu piše da Peng nije nestala, već da se samo odmarala kod kuće i da je sve u potpunom redu, kao i da je optužba za seksualno zlostavljanje lažna.

Situaciju je sada komentarisala i Serena Vilijams, koja se priključila vodećim teniserima sveta u nadi da je sa Peng sve kako treba. Kaže da sve to emotivno utiče na nju.

- Razorena sam i šokirana. Nadam se da je bezbedna i da će biti pronađena što pre. Ovo se mora istražiti, ne smemo ćutati - napisala je Serena na društvenim mrežama.

Video: Nole samleo je Rubljova i izbegao Medvedeva pre finala: Već dominira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA