Pojavile se slike Šuai Peng, ljudi i dalje sumnjaju: "Uskoro će se pojaviti u javnosti"

Iz Kine ponovo stižu umirujuće informacije o stanju teniserke, ali strani mediji sumnjaju u verodostojnost

  • 0
Šuai Peng, Shuai Peng Foto: CHINE NOUVELLE / Sipa Press / Profimedia

Situacija sa kineskom teniserkom Šuai Peng i dalje intrigira svetsku javnost. Mnogi sumnjaju u verodostojnost informacija koje dolaze od zvaničnika, a međunarodna zajednica traži da se pod hitno istraži šta se zapravo desilo sa nekadašnjom Grend slem šampionkom.

Ipak, u Kini naglašavaju da je sa Peng sve u redu, pa se novinarka Hu Siđin pozvala na sopstvene izvore i istaka da je teniserka “ostala kod kuće poslednjih dana, jer nije želela da se uznemirava“.

- Ona će se uskoro pojaviti u javnosti i učestvovati u nekim aktivnostima – napisala je Hu u objavi koju prate slike teniserke koje su, navodno, nastale sinoć, a na kojima je okružena plišanim životinjama i želi ljudima lep vikend.

To su prve fotografije teniserke od kako je zabrinutost počela da raste pre više od dve sedmice. Nemoguće je, ipak, utvrditi da li su one nastale baš juče ili nekada ranije.

Bivša teniserka je 2. novembra optužila bivšeg potpredsednika Vlade Kine i moćnog političara Gaoli Džanga da ju je seksualno zlostavljao. I WTA i ATP su istakli zabrinutost za stanje teniserke i trenutno je prioritet da se dođe u kontakt sa njom.

Video: Đoković o nestanku teniserke koja je optužila potpredsednika Kine za silovanje: To je užasno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA